Medarbetare Hälsans Hus


Laila Ericsson

Laila är initiativtagaren till Hälsans Hus nätverk. Förutom detta arbetar Laila som terapeut med Healing och Stresshantering samt Kost-/närings råd. Hon visar även människor hur man kan skapa andra inkomstkällor för att få en bättre balans mellan tid och pengar med en tillgångsbaserad inkomst. Hennes vision är: Hjälpa människor att få en frisk hälsa, bra ekonomi och bättre livskvalité.

Hemsida: www.helarlivet.se
Tel:mobil +46708356245 eller 018-356137.   e-post: lila4801@gmail.com

Marianne Lundblad

Marianne är massageterapeut och har arbetat som egenvårdsrådgivare på Apotek. Hon hjälper dig att öka din kroppsmedvetenhet samt med att förbättra din kroppshållning. Du får råd och hjälp att ta hand om dig själv och att hitta nya vägar till bättre välmående.
Marianne erbjuder:
-Massage som är lugnande, läkande och har bra effekter på flera sätt för din hälsa. Ofta behövs pressur för bättre effekt på knutar och spänningar.
-Vill du ha stöd när du slutar med NIKOTIN, cigarretter, snus och ersättningsmedel. Så får du stöd med hjälp av Massage & Samtal.

Hemsida: www.mariannesmassage.se
Tel:0733-703900 eller 0703-589766   e-post: massage5@bredband.net
Mottagningsadress: Samariten Friskvård, Kålsängsgränd 10C, Uppsala
Tar emot friskvårdskuponger och Live it.

Fotkomfort / Kjell Langendorf

Fotkomfort öppnade sin verksamhet i Uppsala i mars år 2010 och i Stockholm i oktober 2010. I januari år 2013 öppnades mottagningen i Enköping.
Vi är specialister på formgjutna inlägg till skor för att korrigera felbelastningar som uppkommer bl.a. av Pronation och Supination. Läs mer om detta på vår hemsida.
Fotkomfort framställer formgjutna inlägg till skor. Vi har ett smidigt, individuellt och mycket formbart material att arbeta med och som vi kan erbjuda dig som kund hos oss. Vi har specialiserade tekniker, med stor erfarenhet, som tar hand om dig vid framställningen av dina fotinlägg.
Vi har en dokumenterad och kvalitetsäkrad process som gör att alla kunder hos oss får en likvärdig högkvalitativ slutprodukt.

Hemsida: www.fotkomfort.se
Boka tid: 0771-130 130, e-post: info@fotkomfort.se
Mottagning Uppsala: Samariten friskvård, Kålsängsgränd 10 C
Fotkomfort finns även i Enköping och Stockholm, se hemsidan

Kristin Nordell

Kristin har treårig yrkesutbildning i traditionell kinesisk medicin. Hon erbjuder akupunktur och shiatsu för att hjälpa dig till ett naturligt välmående.
Akupunktur balanserar kroppens självläkande system och ges behandlande vid i stort sett alla typer av ohälsa, såväl psykisk som fysisk. Shiatsu, som är mycket avslappnande och lindrar stress och värk, erbjuds även som företagsmassage ute på arbetsplatser. Akupunktur och shiatsu kan med fördel ges som välgörande kombinationsbehandling.

Hemsida: www.mågottakupunktur.se
Tel: 0700-228170, e-post: kristin@mågottakupunktur.se
Mottagningsadress: Samariten friskvård, Kålsängsgränd 10C Uppsala
Tar emot friskvårdskuponger

  

  

Lennart Knutsson

Det finns många anledningar att ta massage. För att bli av med värk, för att mjuka upp stela muskler eller för att slappna av är kanske de vanligaste. Bra massage kan förutom detta göra att du får ökad livslust och därmed ökad arbetslust. Att du blir mer harmonisk och fokuserad. Lennart är massageterapeut och ger klassisk massage, massage för gravida (på särskild gravid-massagebänk), akupressur mot huvudvärk och koppningsmassage.

Hemsida: www.lenknut.se
Tel: 0706-12 45 89, e-post: lenknut@gmail.com
Mottagningsadress: Samariten friskvård, Kålsängsgränd 10C Uppsala
Tar emot friskvårdskuponger.


PO Sylwan

PO är diplomerad Gestaltterapeut samt Fysiolog och Laserterapeut. Han har lång erfarenhet av psykoterapi med enskilda, grupper och par samt även arbete med ledning, och personal. PO arbetar även med Medicinsk Lågenergi Laser, LLLT, en extremt läkande, effektiv metod vid bl a smärta och inflammation. Laserns effekt är väl dokumenterad i forskning och den används ofta även inom elitidrotten för att läka skador.
Certifierad Laserterapeut och medlem i SLMS, Svenska Laser Medicinska Sällskapet

Hemsidor: www.samtalspartner.se  www.laserpartner.se www.laserbehandling.info
Samtalspartners Webb-butik med hälsoprodukter Klicka här
Tel:018-51 03 62 el 0708-55 85 33   e-post: po@samtalspartner.se
Mottagningsadresser: Samariten friskvård, Kålsängsgränd 10C samt Hälsotanken, Artillerigatan 12 båda i Uppsala

Ambjörn Åkerman

Ambjörn är Diplomerad Gestaltterapeut, ART-Instruktör och gymnasielärare i matematik och fysik. Han arbetar med barn, ungdomar och familjer och ART(Aggression Replacement Training)
Ambjörn kombinerar principer från kognitiv beteendeterapi (KBT) och från undervisning i sin egna gestaltterapeutiska verksamhet med individualterapi, parterapi och handledning. I sitt arbete med par inspireras han av emotionellt fokuserad parterapi (EFT), en av de parterapiformer som har starkast stöd från forskning (Stubb, 2005). Forskning visar att 90% av de par som gått i emotionellt fokuserad parterapi förbättrar sin relation avsevärt.
Medlem i SAG Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter.

Hemsida: www.uppsalagestalt.se
Tel: 0701-59 95 15, e-post: ambjorn.akerman@tele2.se

Ann-Louise Sundström

Ann-Louise har bred erfarenhet inom området friskvård och massage. Hon är Masters diplomerad friskvårdskonsulent och arbetar med Energimassage samt klassisk massage. Hon erbjuder även naturkosmetisk ansiktsbehandling med produkterna Dermanord/Maria Åkerbergs hudvård för hela familjen samt smink. Ann-Louise arbetar även som certifierat medium med enskilda sessioner och hembesök samt med djurkommunikation.

Hemsidor: www.annsangelroom.n.nu samt www.annsangelroom.se
Tel:070-683 21 98   e-post: annlouise.sundstrom@telia.com

Ewa Jarl

Ewa arbetar sedan många år med att hjälpa människor att förbättra sin hälsa och livskvalitet på olika sätt. Hon har grunden inom skolmedicinen. Är cerfifierad Massör och diplomerad Zonterapeut utbildad på Axelsson G.I. i Stockholm. Inom zonterapin jobbar man även med öronakupunktur, örter och utrensningskurer. Ewa arbetar också med auratransformation som auraförmedlare. Auratransformation är en genomgripande utveckling av ens personliga medvetande, som ger dej större utstrålning, handlingskraft och intuition. Ewa arbetar numera även med sk Emotional Freedom Technique, EFT. Det är en kraftfull teknik för att stärka balansen i kroppen genom att stimulera centrala akupunkturpunkter i ansikte och bröstregion. Metoden har bl a även effekt på trauma och känslomässiga blockeringar.

Hemsida: www.ewajarl.se
Tel: 073-5357583, e-post: ewa_jarl@yahoo.com
Mottagningsadress: Märstagatan 4

  

  


copyright © 2008 ---> Per-Otto Sylwan. Webmaster: Per-Otto Sylwan